De designmogelijkheden met

ProBlock is een revolutionair product waarmee je als architect enorm veel vrijheid krijgt in de manier waarop een gebouw tot stand kan komen. Zeer brede overspanningen zonder tussenkolom, abstracte hoeken en perfecte zichtlijnen zijn te realiseren. Je werkt met een duurzaam en ecologisch product wat de veiligheid, en het gezonde binnenklimaat voor je klant garandeerd.

  • Volledige vrijheid in ontwerpen

  • Een veilig en duurzaam product

  • Enorm snel bouwen ten opzichte van traditionele bouw

Een partnership dat het verschil maakt

De klant begeleiden in het complexe proces, de wensen hierin verwerken en uiteindelijk uitvoeren is een wisselwerking door de hele keten heen. Met de mogelijkheden welke de ProBlock biedt kan de architect de meest innovatieve ontwerpen maken, aangepast aan de wensen van de klant.

Besparen op tijd is besparen op kosten.

Een van de grote voordelen van Problock is de snelheid waarmee gebouwd kan worden. Door de voordelige prefab constructie kan fiks bespaard worden op bouwtijd. Tijd is geld, dus door deze besparing op tijd bespaard u ook op kosten.

gemiddeld 30% besparen op traditionele bouw
Vergelijkbare kosten ten opzichte van traditionele bouw
Gemiddeld 5% duurder dan kalkzand bouw

Voordelen ten opzichte van traditionele bouw

Eigentijds, vrijheid in ontwerpen (voorbeelden er bij zoeken), veiligheid en brandwerend zijn de meest belangrijke eigenschappen voor de architect.

Het verschil tussen traditionele bouw zit hem in de snelheid en het comfort, dit komt door de werking van het product (geluiddempend, warmte-isolatie, vochtregulerend en warmteopslag).

De woning ademt mee op een natuurlijke wijze waardoor het gehele jaar een comfortabel klimaat te genieten is.

Het grote voordeel van het systeem is dat alle wanden Profab worden geleverd waardoor er tov traditionele bouw enorm snel gebouwd wordt.