Wij bouwen uw huis met

Leven in een duurzaam en veilig huis, voor minder kosten dan traditionele bouw? Dankzij het gezonde binnenklimaat en de hoge Rc waarde is ProBlock de ideale bouwsteen voor uw woning. Geef uw architect de vrijheid, uw aannemer de snelheid en uzelf de rust en gezondheid die een goed doorontwikkeld bouwproduct u kan geven.

  • Extra veilig omdat ProBlock brandwerend is

  • Een ideaal binnenklimaat door dampdoorlatende eigenschappen

  • Eenmalig investeren voor 50 jaar leefcomfort

  • Problock voldoet aan de EU wetgeving

  • Volledig recyclebaar en milieuvriendelijk geproduceert

Milieuvriendelijk en gemaakt van volledig recyclebare materialen

Problock wordt gemaakt van houtsnippers, cement en water. Hiermee ontrekt u CO2 aan de lucht, en werkt u mee aan een duurzamer klimaat. Verder heeft Problock een hoge Rc-waarde, wat betekend dat u een uitstekende isolatie heeft.

Besparen op tijd is besparen op kosten.

Een van de grote voordelen van Problock is de snelheid waarmee gebouwd kan worden. Door de voordelige prefab constructie kan fiks bespaard worden op bouwtijd. Tijd is geld, dus door deze besparing op tijd bespaart u ook op kosten.

gemiddeld 30% besparen op traditionele bouw
Vergelijkbare kosten ten opzichte van traditionele bouw
Gemiddeld 5% duurder dan kalkzand bouw

Uw wens door ons op maat voor u gebouwd.

Problock is een flexibel en duurzaam bouwproduct. Prospere bouwconcepten kan u volledig informeren over alle mogelijkheden. Ook komen wij graag in contact met uw architect of aannemer om met hem of haar de opties van duurzaam, vrij en veilig bouwen te bespreken.